ADF Teià

EL REFUGI

Que Benvinguts al calendari de reserva del Refugi de la Ferrería del Vedat.

Si vols anar de visita o a passar el dia el refugi, en aquesta secció podrás comprobar la disponibilitat i reserves que hi ha actualment així com fer la teva reserva.

Per apuntar-vos:

Marqueu l’horari i la data d’estada al refugi i anoteu un pseudònim compost d’un nom i dos números (Per exemple, Pedraforca74), i envieu seguidament un correu a adfdeteia@gmail.com amb el pseudònim i un número de telèfon.

Si no envieu el correu esmentat pot ser motiu d’anulacio de la vostra demanda d’ús del refugi al calendari. Tingueu en compte que tots els Diumenges de l’any de 10 h a 11 h està reservat perquè el voluntariat de l’ADF pugui esmorzar i descansar després de la feina feta.

La policia municipal de Teia, pot pujar a resoldre conflictes de reserva del refugi, el calendari del qual pot ser consultat des de qualsevol telèfon mòbil amb internet.

Que heu de saber abans d’apuntarvos:

L’ADF Teià té entre les seves funcions la de gestionar el refugi de la Ferreria del Vedat. l´ADF de Teià no es fa responsable de les activitats que duguin a terme en el refugi per altres usuaris  .El refugi és gratuït, només demanem que se’ns comuniqui amb un mail, que no necessita confirmació en el titol del mail poseu el pseudonim utilitzat. Per poder fer un millor ús per part de tots, també demanem que es deixi el refugi amb les mateixes condicions de netedat que es va trobar. El refugi no té llits i per tant no esta habilitat per pernoctar, només és una estança menjador, té disponibilitat d’una font d’aigua no tractada sanitàriament (com la gran majoria de fonts de muntanya), no es pot netejar a la font amb sabons ni altres productes químics. El refugi també té una llar de foc (recordar que del 15 de Març al 15 d’Octubre no es pot fer foc al bosc). l ÁDF  es reserva el dret de eliminar una reserva per abus, incompliment d´alguna norma, o per haver fet alguna destrossa el refugi en alguna estada anterior.

 

 

Feu clic en el següent botó per accedir al formulari de reserves del Calendari del refugi

 

Maig 2020

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
2
3
4
5
6
7
8
  • Reserva de refugi
9
  • Reserva de refugi
10
  • Reserva de refugi
11
12
13
14
15
16
  • Reserva de refugi
17
  • Reserva de refugi
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  • Reserva de refugi amb àpat
  • Reserva de refugi amb àpat
31

Preguntes frecuents:

S’ha de pagar per utilitzar el refugi?

És gratuït, l’únic que es demana és que es deixi net, els voluntaris que el mantenim no tenim per què fer d’escombriaires de tothom que hi passa.

Es poden pujar cotxes al refugi?

No, el mes a prop que el podeu deixar és a la font del Senglar, abans de la cadena, les pistes forestals que hi porten són d’ús de vianants i només accessibles per a vehicles d’emergències o de treballs forestals.

Té graella el refugi, hi ha llenya, es pot fer foc al refugi?

El refugi disposa d’una graella només accessible a l’usuari del 15 d’Octubre al 15 de Març de l’any següent, llenya intentem deixar-ne sempre per l’usuari però no està garantida, pot ser que l’usuari anterior l’hagi gastat tota, es pot fer foc a la llar de foc a dins el refugi però sota la vostra responsabilitat sempre dins del període que us hem indicat; recordar que del 15 de Març al 15 d’Octubre no es pot fer foc al bosc, extremar precaucions, en cas d’accident truqueu al 112 com més aviat millor.

Està tancat el refugi? Disposa de llits i es pot utilitzar a les nits?

Sempre està obert, no s’ha de demanar cap clau, en cas de causes meteorològiques o d’altre tipus adverses no es pot negar l’entrada al refugi a ningú, no disposa de llits, l’únic mobiliari és una taula i uns bancs de fusta per seure-hi. A causa dels problemes que hi ha hagut amb alguns grups que venien al refugi a les nits, l’ADF Teia va decidir no apuntar cap grup o persona que no pertanyi a una entitat ja sigui un cau, grup excursionista, etc.

Com s’arriba al refugi de la Ferreria?

Arribant amb el cotxe, deixar-lo aparcat al final del carrer de la Riera de Teia. Just aquí hi ha una bifurcació de camins forestals. Agafa el de la dreta i després un altre cop cap a la dreta a la següent bifurcació trobaràs la font del Senglar, doncs aquest camí cap amunt us portarà fins al monument del sagrat cor i d’aquí al refugi que està allà mateix, a uns 50 metres.