caenfrdeites

Alumnes de Teià i Alemanya canten junts per Internet

Imprimir correu electrònic

rowPer segon any consecutiu, els instituts Turó d’en Baldiri, de Teià, i Otto-Hahn-Schule, de Hanau, han dut a terme un projecte col·laboratiu de creació i interpretació musical en línia. Enguany, la iniciativa té el mèrit d’haver superat les limitacions derivades de la pandèmia.

La col·laboració entre els dos centres educatius s’inscriu dins el programa Playing music at a distance i es realitza a través de la plataforma multimèdia eTwinning, una comunitat educativa virtual patrocinada per la Unió Europea que ha reconegut l’Institut de Teià amb els segells de qualitat nacional i europea.

Vídeo a YouTube

En total, hi han pres part sis docents i 40 alumnes de 1r d'ESO –18 teianencs i 22 alemanys– que han escollit i treballat la cançó tradicional infantil Row, row, row your boat. L’experiència s’ha perllongat per espai d’un trimestre, durant el qual han desenvolupat les seves competències artístiques, lingüístiques, digitals i socials, i ha culminat amb l’edició d’un vídeo de vuit minuts en què els protagonistes expliquen en anglès el procés i els objectius del projecte. Podeu veure’n el resultat clicant aquí.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites