caenfrdeites

Trivial Teià Edition

Imprimir correu electrònic
Bases del concurs Trivial Teià Edition
1.- ORGANITZADOR I OBJECTE DEL CONCURS.

La Regidoria de Cicles de Vida realitza un concurs dirigit a tot el jovent de Teià, amb la finalitat de fomentar la participació i la interacció.
2.- ÀMBIT TERRITORIAL I D'APLICACIÓ DE LA PROMOCIÓ.

En el CONCURS hi podrà participar el jovent entre els 12 i els 29 anys que acceptin les presents bases legals mitjançant participació en el mateix i compleixin els requisits descrits en aquestes bases.
3.- ÀMBIT TEMPORAL.

El període de participació en el CONCURS començarà el dimarts 21 d’abril de 2020 i finalitzarà en funció del nombre de participants que vulguin participar.

El concurs es realitzarà en els horaris que s’establiran un cop es tingui la participació tancada.
4.- COMUNICACIÓ DEL CONCURS.

El present concurs es comunicarà durant el període d’inscripció i duració a través del comptes del Casal de Joves de Teià d’Instagram i Facebook i, s’empraria -si fos necessari- el correu electrònic d’inscripció per comunicar de forma més directe a tots els participants qualsevol decisió o canvi.
5.- REQUISITS I PERSONES LEGITIMADES

Per concursar, els participants hauran de:

5.1. Tenir l’edat contemplada en el punt 2

5.2. Caldrà ser un grup de 4 persones

5.3. Hi haurà 4 categories: Teià, geografia, cine-sèries i música. Cada persona del grup haurà d’escollir una categoria per defensar.

5.4 Cada grup haurà d’enviar entre 5 i 15 preguntes amb la seva resposta de cada una de les categories.

5.5 Haureu de comunicar el nom del grup, participants, en quina categoria participa i les preguntes seleccionades al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del divendres 17 a les 23.59h.
6.- MECÀNICA DEL CONCURS.

Un cop quedi tancada la inscripció, farem públics els horaris de participació de cada categoria i quins grups participen en cada moment. El concurs es realitzarà a través d’Skype i facilitarem un enllaç als participants perquè puguin entrar.

Les persones entraran a l’enllaç i aniran respondent les preguntes que es vagin formulant. Si la resposta no és correcta, es passarà al següent grup. Es farà un recompte dels encerts i, un cop tots hagin participat, l’equip que hagi obtingut menys respostes, quedarà eliminat.
7.- PREMI I COMUNICACIÓ DELS GUANYADORS

L’equip vencedor s'endurà un val bescanvi en un Scape Room a proposta de la Regidoria de Cicles de Vida.

S'informarà dels guanyadors a través de les xarxes socials i l’entrega del premi es realitzarà un cop s’hagi superat la situació actual.

8.- RESERVES I LIMITACIONS

Els organitzadors es reserven la possibilitat de rebutjar el registre d'aquells participants les dades no estiguin complets o les seves participacions no compleixin els requisits per poder entrar al concurs.

Els organitzadors es reserven el dret a efectuar canvis que redundin en el bon fi del CONCURS, quan concorri causa justa o motius de força major que impedeixin dur-lo a terme en la forma descrita en aquestes bases.

9.- ACCEPTACIÓ

La participació en el CONCURS implica, per si mateixa, l'acceptació de les presents bases. La manca d'aquesta acceptació per part del participant comportarà l'exclusió del seu participació en el CONCURS.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites