caenfrdeites

SERVEIS

Servei de teleassistència

Imprimir correu electrònic

Què és?

El Servei Local de Teleassistència és un servei d'atenció domiciliària que garanteix la seguretat i dona tranquil·litat i acompanyament a les persones que poden estar en situació de risc per factors d'edat, fragilitat, solitud o dependència, les 24 hores del dia i els 365 dies a l'any, detectant situacions d'emergència i donant resposta immediata a aquestes. 

La teleassistència és una prestació garantida de l'àmbit dels serveis d'atenció domiciliària de la Cartera de Serveis Socials de Catalunya sota l'epígraf de Prestació: Servei de les tecnologies de suport i cura, que s'orienta a població en general en situació de risc social i/o dependència.

Què ofereix?

El Servei Local de Teleassistència funciona mitjançant un terminal instal·lat al domicili de la persona i una unitat de control remot en format de penjoll o polsera que permet estar connectat de forma permanent amb el centre d'atenció. En cas de necessitat, la persona pot prémer un botó que porta en forma de penjoll i es connecta amb la central que se’n fa càrrec de la situació. La central avisa a la família o bé a altres serveis d’emergència. Es complementa amb serveis com les Unitats Mòbils, els dispositius de seguretat o el reforç en el seguiment de les persones més fràgils.

 

SERVEI D’ASSESSORAMENT EN MATÈRIA D’ESTRANGERIA (SAME)

Què és?

És un servei mancomunat entre els municipis del Masnou i Teià que té com a objectiu afavorir la integració dels ciutadans facilitant la seva inserció social i professional, oferir un servei d’informació i assessorament jurídic personalitzat al col·lectiu de persones immigrades, assessorar per la realització de tramitacions en matèria d’estrangeria i gestionar-ne directament algunes, informar i assessorar als ciutadans, siguin d’origen estranger o no, davant dubtes o consultes legals en matèria d’estrangeria.

El servei està ubicat a la primera planta de l’Edifici de Roger de Flor del Masnou i es realitzarà el primer i tercer dijous de mes, de les 16 a les 19 hores.

Què s'ofereix?

Informació relativa a:

  • Novetats i modificacions de la llei d'estrangeria
  • Permisos de treball i de residència, de reagrupament familiar, obtenció de nacionalitat.
  • Contractació laboral per a persones estrangeres

Com sol·licitar-ho?

  • Presencialment al passeig de la riera, 94 1a planta (Ca la Cecília)
  • Per Telèfon al 93 555 12 34
  • Per Correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.      

HORARI D’ATENCIÓ A LA CIUTADANIA

De dilluns a divendres de 9 a 14 hores excepte dijous de 17 a 20 hores
Horari d’estiu de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.


Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites